Site Overlay

Ajánlat szállásoknak

Ajánlatom azoknak a magyar szállásadóknak szól, akik adnak a megjelenésre, adnak a vendég kényeztetésére, és egy kis emléket szeretnének az ott megszállt vendégeknek adni, egy apróságot, ami hungarikum, helyi jellegzetesség. Az apró emlék fel- fel lobbantja az ott töltött napok érzését, érzelmeket hordoz magában.
Amikor a vendégek elfoglalják a helyüket a szobában, vagy a megterített asztalnál, egy vidám pillanat, amikor meglátják, hogy a hely egy kis darabkáját magukkal vihetik.
Mivel Gárdonyi Levendula vagyunk, nem mást ajánlunk, mint egy levendulával töltött kis figurát, ami funkciójában lehet hűtőmágnes, kulcstartó, vagy akasztós illatosító kocsiba vagy gardróbba. A formákat lehet feliratozni is, a szállásra utaló logó, vagy weboldal cím felhelyezhető.

Folyamatosan fejlesztünk, ezért ha egyedi ötlet merül fel, annak megvalósításáról is egyeztetünk.
A magyar tavak, tóparti nyaralások emlékét idéző formákat készítünk, ilyenek a halacska, és a vitorláshajó.

Vitorlás kishajó
Halacskák

Ezen kívül nem annyira helyi jellegű formáink, amit bármely magyar szállásadónak, de akár rendezvényszervezőknek is ajánlunk, az apró üdvözlőajándék, szív vagy szögletes kispárna formák. Ezek nagyon romantikus, csipkés díszítésűek, szintén megoldható a feliratozásuk.

Szív, kispárna

Remélem, megtaláltad a Neked való, hívogatóan kedves ajándékot!

Ha mégsem, írj üzenetet, és együtt biztosan megtaláljuk!

Feliratozott mágneses és kulcstartós halacskák egy tóparti apartmannak

Rendelj, vagy kérj egyedi ajánlatot itt!

Copyright © 2019 Gárdonyi Levendula. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes